Tartaly.info

Tartályok, tárolók, gépek, berendezések
- 0036302985814 - info@forma1.biz -Szállítási díjak
ROZSDAMENTES ACÉL, Saválló acél TARTÁLYOK SZÁLLÍTÁSI DÍJAI:
--------------------
------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------
posta POSTAI - MPL - KISZÁLLÍTÁS:

SZÁLLÍTÁSI IDŐPONT : A beérkező rozsdamentes tartály megrendeléseket teherautó egységenként folyamatosan szállítjuk.  A rozsdamentes tartályok, gépek nagyobb része általában raktáron van, ha jönne érte - előzetes megrendelést követően -  telephelyünkön átvehetők.  Ha nincs raktáron, ezt a visszaigazolásban jelezzük, valamint megírjuk, hogy mikorra várható!
 A kiszállítást az MPL végzi.  A posta a feladástól számított 24-48 órán belül szállítja ki! Ha Ön  jön érte, akkor előre - telefonon -  megbeszélt átvételi időpontban jöhet érte!


Az MPL kiszállítást a posta végzi, ez lehet postai utánvét
- fizetés szállításkor kp. - vagy postai kiszállítás előre utalással.
Jelenleg  rozsdamentes tartályokra a következő díjszabás az érvényes:
 • ELŐRE UTALÁS - azaz Ön előre utal és a posta szállítja ki; 
 • POSTAI UTÁNVÉT - azaz a posta szállít, a fizetés szállításkor készpénzben;
***

A többi tartálynál az alábbi KEDVEZMÉNYES kiszállítási díjakat alkalmazzuk:
POSTAI -MPL- UTÁNVÉT ESETÉN ALÁBBI DÍJAKAT ALKALMAZZUK:
  • paraffinos úszófedeles rozsdamentes acél tartályok:
   • 5-35 literig:  egyedi;
   • 50-135 literig  egyedi;
   • 150-300 literig egyedi;
   • 170 L kúpos, 200 L kúpos, 300 L kúpos, ill. 380 - 600 - 770 - 880 - 1100 - 1500 literesek esetében egyedi díjszabás, kérjen ajánlatot.
  • tömlőzárású fedeles rozsdamentes acél tartályok:
   • 70-135 literig  egyedi;
   • 150-300 L literig egyedi;
   • 170 L kúpos, 200 L kúpos, 300 L kúpos ill. 380 - 600 - 770 - 880 - 1100 - 1500 literesek esetében egyedi díjszabás, kérjen ajánlatot.

 A szállítási díjak tartályonként értendők, azaz, ha 2-3 tartályt rendel akkor 2-3 db díjat kell kifizetnie.
Minden saválló - rozsdamentes acéltartály kiszállítása előtt pár nappal jelezzük a várható szállítási időpontot.
A feladáskor a kiszállítást 48 órásra kérjük - erre külön díjat nem számít fel a posta - azaz - a feladást követő max. 2. napon megérkezik a szállítmány.
A posta - igéretük szerint - a kiszállítás előtt a szállítás pontosabb időpontjáról sms-ben értesíti a címzettet.
Ha Ön nem tartózkodik a szállításkor a szállítási címen, a posta értesítőt hagy, ill. ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

FONTOS: Az átvételkor vizsgálja meg a csomagot, hogy van-e sérülés a tartályon - csomagon. 

Ha talál szállítási sérülést, akkor a csomagot ne vegye át, hanem a helyszínen rögtön írasson jegyzőkönyvet a sérülésről, mert csak ebben az esetben fizet kártérítést a posta!
Egyéb postai információk: >>>   
http://posta.hu/

A Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) 9.1.6. pont 9) bekezdése alapján a postai küldemény részleges elveszését vagy megsérülését – ha az felismerhető – a küldemény kézbesítésekor vagy a küldemény visszakézbesítésekor a kézbesítési okiraton vagy az aláírást rögzítő egyéb technikai eszközön a küldeményt átvevő személynek azonnal jeleznie kell, Csomagautomatára címzett postacsomag esetében a kézbesítési ponton feltüntetett telefonszám hívásával kell ezt a körülményt a Posta tudomására hozni, azt követően a kapott tájékoztatásnak megfelelően eljárni. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.

Kézbesítési okirat vagy az aláírást rögzítő egyéb technikai eszköz hiányában vagy, ha a részleges elveszés vagy a megsérülés a kézbesítéskor (visszakézbesítéskor) azonnal nem ismerhető fel, azt a kézbesítéstől számított három munkanapos jogvesztő határidőn belül kell a Postához írásban bejelenteni.

A bejelentéssel egy időben a bemutatott küldemény alapján a Posta utólag jegyzőkönyvet készít. A bejelentéssel egyidejűleg a kártérítési igényt is jelezni lehet. A teljes küldeményt – a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt – kell a Posta rendelkezésére bocsátani a kárigény elbírálásához.-------------------- ------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
futar ROZSDAMENTES - SAVÁLLÓ ACÉL TARTÁLYOK SZÁLLÍTÁSA FUTÁRRAL vagy  EGYEDI KISZÁLLÍTÁSSAL:

Futárszolgálati kiszállítást jelenleg nem alkalmazunk, mert a jellemzően nagyobb csomagokat nagyon drágán szállítják.
Egyedi kiszállítást saját szállítójárművekkel megoldjuk. A megrendelés mennyiségétől függően egyedi árakat adunk, ajánlatot kérjen e-mailban : info@tartalygyar.hu
-------------------- ------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------- ------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a megrendelés során jelzi , hogy Ön jön a  megrendelt termékért, és  5 munkanapig nem jelentkezik, a megrendelést sztornózzuk!
VISSZA
- Tartály, tartályok, tárolók, rozsdamentes bortartályok, használt és új borászati gépek, borászati berendezések -